Ny donasjon til Starfish Foundation!

I dag har Solidaritetsforeningen Sjøstjerne overført 30 000 kr til vår søsterorganisasjon på Lesvos! Pengene går til Starfish Foundation sitt arbeide i Moria leiren. Den humanitære situasjonen i leiren er meget vanskelig. Kapasiteten er for lengst sprengt og leiren huser nå tre ganger så mange mennesker som den er beregnet for. For barn og unge i Moria er situasjonen særlig vanskelig. Mange av barna er alene, uten foresatte eller andre voksne omsorgspersoner. Starfish er meget bekymret for disse barna og deres helse og sikkerhet.

Tilsynelatende små ting kan utgjøre en forskjell for barna. Som vi har skrevet om tidligere så har Starfish en van som går under navnet «The Beast». Dette er barnas bil, som brukes til å kjøre barna til ulike former for helseavtaler og aktiviteter. Pengene fra Sjøstjerne dekker alle utgifter til The Beast i to måneder – inkludert bensin, vedlikehold, forsikring og lønn til sjåføren – til glede og nytte for barna i Moria leiren.

Tusen, tusen takk til alle som har bidratt gjennom Solidaritetskafe og som givere til støtte for Solidaritetsforeningen Sjøstjerne og Starfish sitt arbeide! Vi håper og tror at dere er med oss videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: