Støtt vår julekampanje og gi en gave til noen som virkelig trenger den!


Barna i Morialeiren trenger din hjelp! I flyktningeleiren Moria bor det nå over 13 000 mennesker i en leir som er beregnet til å kunne ta imot 3000 personer. Mange av disse er barn. De mangler det meste; husvære, klær, skikkelig mat, hygiene produkter og tilgang til helsetjenester.

Solidaritetsforeningen Sjøstjerne driver solidaritetsarbeid for mennesker i nød på Lesvos. Vi samarbeider med Starfish Foundation, som er en offentlig registrert hjelpeorganisasjon drevet av lokalbefolkningen på Lesvos. Gjennom Solidaritetsforeningen Sjøstjerne kan du gi en gave i form babydress, stelleprodukter eller babyteppe. Dette er reelle gaver. Alle innsamlede midler går direkte til Starfish Foundation som så handler inn de ulike gavene og gir dem til de barn og familier som trenger dem i Moria. Alle gaver handles inn lokalt på Lesvos. På denne måten er du også med å støtte et lokalsamfunn som bærer enorme utfordringer etter at store deler av verdenssamfunnet har vendt flyktningsituasjonen i Hellas ryggen.

Alt 1: Babydress Kr 250,-

Alt 2: Stelleprodukter: Kr 150,-

Alt 3: Babyteppe Kr 100,-

Kjøp med Vipps: Gå inn på Vipps og velg «kjøp og betal». Vipps til nr 539535. Legg inn ønsket sum. Skriv nr på valgt gavealternativ og din epostadresse i merknadsfeltet.

Kjøp via nettbank: Overfør til konto nr: 1506 14 56934. Legg inn ønsket sum. Skriv nr på valgt gavealternativ og din epostadresse i merknadsfeltet.

Når du har kjøpt gaven vil du motta en pdf fil fra oss på mail med en takkehilsen og et illustrasjonsfoto av gaven. Ønsker du å kjøpe flere gaver gjentar du prosedyren.

Tusen takk for at du vil være med å hjelpe barna i Moria!


Solidaritetsforeningen Sjøstjerne, Drammen, Norge / Norway    Org. Nr.: 921 325 908

sjostjerne@outlook.com

https://sjostjerne.com/

VIPPS: 539535     Konto: 1506.14.56934

BIC / SWIFT:  DNBANOKKXXX       Electronic IBAN: NO8915061456934     Paper format IBAN: NO89 1506 1456 934

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: