Det nytter – håndvask redder liv!

Først og fremst – tusen takk til alle våre gode støttespillere. Takket være deres støtte overførte vi den 16. april kr 55 000 til Starfish Foundation og deres håndvaskprosjekt i Morialairen!

Starfish har nå installert 2 håndvaskstasjoner ved inngangen til leiren. Hver vaskestasjon består av et stativ med en 30 liters vanntank med kran og en bøtte under som samler opp vannet. Stasjonene produseres lokalt og det benyttes i størst mulig grad gjenbruksmaterialer.

Stasjonene benyttes av beboerne i leiren og av besøkende, slik at ikke disse tar med seg smitte inn. Frivillige er tilstede hver dag og orienterer om koronasituasjonen og betydningen av håndvask for å forhindre smittespredning. Stasjonene er i bruk hele døgnet og brukes daglig av flere tusen mennesker. Starfish håper på å installere flere stasjoner på egnede steder i leiren slik at alle beboerne kan få vasket hendene minst en gang daglig. Målet er at beboerne selv skal ta over ansvar for drift og vedlikehold av stasjonene. Prosjektet støttes av alle andre arbeidende organisasjoner i Moria.

Dersom du ønsker å bidra til videre drift av dette livreddende prosjektet, er vi takknemlige for all støtte. Alle donasjoner til Sjøstjerne går uavkortet til Starfish Foundation sitt arbeide.

Vipps Solidaritetsforeningen Sjøstjerne: nr 539535

Kontonr: 1506 14 56934

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: