Rene hender i Moria – hjelpen kommer frem

4000 par med hender blir nå vasket daglig i Moria. Håndhygiene er avgjørende i bekjempelsen av Covid 19, men hva gjør man der hvor mulighetene for håndvask er nærmest ikke-eksisterende? Vi i Sjøstjerne er stolte og glade over å støtte Starfish Foundation sitt prosjekt «Safehands». Ved hjelp av innsamlede midler er det nå etablert fire håndvask-stasjoner i Moria og planen er å øke antallet.

Hver stasjon består av en 25 liters tanker med kran. Beboerne i leiren tar selv ansvar for den daglige driften. Starfish kjører skytteltrafikk til og fra leiren og sørger for påfyll av vann i tankene.

Støtte fra Sjøstjerne bidrar også til utdeling av babybokser som inneholder nødvendig utstyr til nyfødte babyer. Starfish er ukentlig inne i leiren og deler ut disse boksene. I en ekstremt utfordrende hverdag betyr enkle tiltak som disse mye.

Tusen takk til alle som har bidratt. Vi håper dere vil være med og støtte dette viktige arbeidet videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: