De som ikke hadde noe har nå mistet alt. Flyktningene på Lesvos trenger vår hjelp nå!

Natt til i dag begynte det å brenne flere steder i Morialeiren, en leir som huset 13 000 flyktninger. I løpet av morgentimene var mesteparten av leiren fullstendig utbrent. Tusenvis av mennesker har mistet alt og befinner seg nå uten husvære, vann, mat og andre nødvendigheter.  

Situasjonen er kaotisk og myndighetene har erklært unntakstilstand.  Faren for spredning av covid-19 smitte gjør situasjonen ytterligere vanskelig. Solidaritetsforeningen Sjøstjerne driver solidaritetsarbeid for mennesker i nød på Lesvos i samarbeid med Starfish Foundation. Starfish drives av lokale krefter på øya. Nå trenger de vår støtte for å kunne utføre sitt viktige arbeid. Det trengs penger til alt som mat, vann, tepper, medisiner og transport av enslige mindreårige. Alle innsamlede midler går uavkortet til Starfish sitt arbeide.

Tusen takk for at du viser solidaritet.

Hilsen Solidaritetsforeningen Sjøstjerne

VIPPS: 539535     Konto: 1506.14.56934

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: