Gi en gave til noen som ofte blir glemt!

I september 2020 brant flyktningeleiren Moria på Lesvos i Hellas ned. Over 13 000 mennesker mistet sitt tilholdssted og det lille de eide. En ny leir er etablert med mange utfordringer. Over 2000 av beboerne er unge, enslige menn. Dette er en gruppe som ofte blir glemt. De mangler det meste, deriblant klær, sko og nødvendige hygieneartikler.  Årets juleaksjon fra Sjøstjerne vil gå til klær og utstyr til unge, enslige menn.

This image has an empty alt attribute; its file name is camp_2020.jpg

Solidaritetsforeningen Sjøstjerne samarbeider med Starfish Foundation, en offentlig registrert hjelpeorganisasjon drevet av lokalbefolkningen på Lesvos. Gjennom Solidaritetsforeningen Sjøstjerne kan du gi en gave i form av hygieneprodukter, varme klær eller sko. Dette er reelle gaver. Alle innsamlede midler går direkte til Starfish Foundation som så handler inn de ulike gavene og gir dem til de som trenger dem i flyktningeleiren. Alle gaver handles inn lokalt på Lesvos. På denne måten er du også med å støtte et lokalsamfunn som bærer enorme utfordringer etter at store deler av verdenssamfunnet har vendt flyktningsituasjonen i Hellas ryggen.

Gavealternativ 1: Sko kr 300,-

Gavealternativ 2: Varme klær kr 200,-

Gavealternativ 3: Hygieneprodukter kr 100,-

Kjøp med Vipps: Vipps til nr 539535. Legg inn ønsket sum. Skriv nr på valgt gavealternativ og din epostadresse i merknadsfeltet.

Kjøp via nettbank: Overfør til konto nr: 1506 14 56934. Legg inn ønsket sum. Skriv nr på valgt gavealternativ og din epostadresse i merknadsfeltet.

Når du har kjøpt gaven vil du i løpet av et par dager motta en pdf fil fra oss på mail med en takkehilsen og et illustrasjonsfoto av gaven. Ønsker du å kjøpe flere gaver gjentar du prosedyren.

Tusen takk for at du vil være med å hjelpe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: