Slik kan du hjelpe

Det er enkelt å hjelpe. Både små og store gaver er kjærkomne

Det må være overkommelig å gi et bidrag. For kun femti kroner kan du gi en pakke med sokker og undertøy. Ønsker du å gi en større gave? Se eksempler her: 

Engangsgave på 1000 kroner

Dette dekker matbehov for 100 barn en dag. Dette tilsvarer en tredel av barna som bor i leiren Morialeiren.

Babyboks: 750 kroner

Hver boks inneholder babydyne, stelleteppe, lue og sokker, sparkebukser, trøyer, smokk, babysåpe og shampo, stellekrem, bleier, håndkle, kluter og en leke. Boksene er laget av plastikk og kan brukes til å bade babyene. Det fødes over 35 babyer pr måned i Morialeiren. Babyboksen overleveres til foreldrene etter fødselen.

Barnevogn: 500 kroner

Det er flere hundre småbarn i Morialeiren. I mai i år fikk de en gave på 300 barnevogner som ble gitt til familier med barn under to år. De oppdaget at det var over 530 barn under 2 år. Det har kommet mange familier med småbarn siden den tid. Fra leiren er det seks kilometer til en rimelig butikk og småbarna må tas med på slike turer. Barnevogner gjør en stor forskjell for småbarnsfamiliene.

Sko: 250 kroner

Mangel på sko er et av de største problemene for flyktningene. Mange har utslitte sko og sko som ikke passer. Over 70 personer deler samme toalett og dusj preget av elendige hygieniske forhold. Det har vært utbrudd av skabb på føttene og sko måtte kastes. En ny sko som passer føttene gjør en forskjell.

%d bloggere liker dette: