Nyheter fra vår Starfish Foundation

Vår søsterorganisasjon Starfish Foundation sender jevnlig ut nyhetsbrev med oppdateringer om sitt arbeide. Her er en liten oppdatering:

Covid 19- restriksjonene er heldigvis lettet på, og Starfish jobber for fullt med en rekke viktige prosjekter. Ett av prosjektene som det jobbes med nå er «bibliotek-prosjektet». Ved hjelp av støtte og donasjoner fra støttespillere, heriblant Sjøstjerne, har Starfish bygget opp et flerspråklig bibliotek til glede og nytte for voksne og barn i flyktningleiren på Lesvos. Biblioteket består per i dag av over 5000 bøker på 11 ulike språk. Som en del av prosjektet bidrar Starfish også med bøker og materiell til en lokal skole i leiren . Denne skolen drives av flyktninger. Det er fremdeles behov for flere bøker på Somali og Farsi, så donasjoner til prosjektet er kjærkomne.

Andre viktige prosjekter er videreføring av håndvask-prosjektet, drift av Folia – et støttesenter for kvinner, ammeprosjektet og drift av Open Space – Starfish sitt lokale senter for ulike aktiviteter, opplæring og sosialt samvær, rettet mot både flyktninger og lokalbefolkningen. Du kan lese mer om Starfish sine prosjekter her: https://www.asterias-starfish.org/our-work

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: